Pentru PSD, cu dragoste.

Distribuie
  •  
  •  

Nu avem nevoie ca PSD să dea o lege care să ne oblige să ne iubim părinții și să avem grijă de ei. Facem asta în mod natural, din generație în generație, datorită educației și iubirii, ceva foarte natural pentru noi.
Știu că educația este un termen necunoscut pentru respectivii. Ne-au dovedit-o de foarte multe ori. Ultima, acum câteva zile, când au pus copiii care nu pot sa audă să scrie un eseu despre…un discurs, în examenul de BAC. Ca și când ascultaseră unul măcar odată.
Se pare însă că cei din PSD stăpânesc destul de bine partea cu dragostea. Au întotdeauna grijă de generațiile tinere. Băiatul ăla de la Rahova luase de crescut o fată. Irina parcă. A educat-o câțiva ani. Prietenul său Codrin crește și acum o altă tânără neajutorată. Spre deosebire de ei, Viorica chiar își iubește odrasla. A pus-o consilier al șefului Curții de Conturi.
Putem continua la nesfârșit….
Le spun însă ca românii or să ajungă să îi iubească și pe ei. PSD va ajunge sa fie cel mai iubit. În ultimii ani au apărut multe dovezi de dragoste. De la plăcuțe de înmatriculare, până la mii de voci care își manifestau dragostea intr-un singur glas. Așa cum știm toți.
Pentru voi toți, care credeți in dragostea pentru PSD, vă invit ca în următorul an să facem tot ce putem pentru ca PSD să fie cel mai iubit din România. Și să se ducă exact acolo unde trebuia sa fie de mult timp. La groapa de gunoi a istoriei. La groapa aia unde deșeurile nu sunt colectate selectiv, unde mizeriile sunt amestecate intre ele.
Pentru PSD, cu dragoste.


Distribuie
  •  
  •